Els socis valoren la gestió del Barça amb un 7,3

El Barça ha fet públic el resultat de l’Observatori blaugrana, enquesta per valorar com veu l’afició l’actualitat. Aquest any ha estat una enquesta feta entre el 20 de juliol i el 20 d’agost entre 1.000 socis, i entre aficionats que no són socis, en dues tandes, allargant-la tot l’agost. “La gent està molt il·lusionada amb el projecte” ha dit el portaveu Josep Vives.

A l’Observatori, segons ha explicat Vives, només el 4% dels socis han suspès la gestió, on la valoració de mitjana és del 7,3 sobre 10. Dos punts menys que l’Observatori presentat el darrer febrer, quan la valoració era de 7,5. Els socis preguntats, segons l’enquesta, cada cop valorarien menys els èxits esportius, per prioritzar un equilibri en la gestió en tots els sectors.

Crítics amb la Champions

Tant els socis com els aficionats han puntuat amb un 7,4 el rendiment esportiu, mostrant-se crítics amb el paper a la Champions, on els socis puntuen amb un 5,9 la participació a la darrera temporada. A la lliga, s’ha puntuat l’equip amb un 9,4. El balanç de la temporada 2018/19 en general, és de 7,3 sobre 10 entre els socis, i de 7,6 entre seguidors.

L’Observatori ha permès veure com el 95,6% dels socis consideren prioritari apostar pel futbol femení, i el 41,2% segueixen l’actualitat. Als esports professionals, només l’handbol ha baixat una mica de valoració. El bàsquet es valora amb un 2,4 en una escala de 2 a 4. 

Els socis prioritzen “guanyar-ho tot”

Segons aquest estudi, ha pujat entre els socis la prioritat de “guanyar-ho tot”, respecte a “practicar el futbol més maco”. Els socis havien d’ordenar de l’1 al 4 quatre conceptes segons la seva importància: guanyar-ho tot, joc bonic, guanyar diners i ser coneguts arreu del món. “Guanyar diners” ha acabat en la quarta posició. “Guanyar-ho tot”, en la primera.

Els socis han puntuat amb un 3,3 sobre 4 la projecció internacional del club, però admeten certa preocupació pels conflictes judicials diversos del club. La conflictivitat interna es puntua amb un 2,1 sobre 4, i els conflictes externs, en un 2,4 sobre 4. Josep Vives però, ha recordat com la valoració d’aquests afers ha millorat aquesta temporada a mesura que s’han pogut tancar carpetes.

Anar a la font – Ara.cat – ESPORTS

Deixa un comentari

%d bloggers like this: