Els promotors del boicot al PSC tenen la seu en un gimnàs públic

El col·lectiu Catalans per la Independència, que ha impulsat el boicot al PSC per part dels partits independentistes té la seva adreça postal en un gimnàs públic de Barcelona i encara no disposa de codi d’identificació fiscal (CIF).

Després de fer el document signat per JxCat, ERC, CUP, PDECAT i Primàries, han publicat un formulari pels que es vulguin inscriure com a simpatitzants d’aquest col·lectiu que, segons les dades que ofereix, no té CIF. També afirma que la seva adreça postal és “C/ Comte Borrell 21-33. 08015 Barcelona”. En aquesta adreça hi ha el Centre Esportiu Municipal Aiguajoc Borrell.

Aquest grup de Twitter es va crear el passat mes de desembre i ahir a la nit, abans de fer-se públic el document, no tenia ni 300 seguidors -ara en té una mica més de 500-. Tan sols ha publicat una seixantena de tuits i el passat 24 de gener van desplegar una bandera negra gegant a la plaça Major de Vic amb un lema que tractava d'”enemic” l’Estat espanyol. També van animar l’independentisme a anar a votar el 14 de febrer “ni que sigui amb una pinça al nas”.

Catalans per la Independència es defineix com una “nova associació desvinculada de tots els partits polítics i altres entitats” amb l’objectiu de “crear i participar en accions que mantinguin i augmentin l’esperit de lluita activa per assolir la independència”.

compte.jpg

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: