Els pares del petit Gabriel ataquen Andy y Lucas per aprofitar-se de la imatge del fill

Rate this post

Andy y Lucas volien ajudar i han acabat generant un gran rebombori. El duo musical ha protagonitzat una gran polèmica en enfrontar-se públicament als pares del petit Gabriel Cruz, el nen assassinat per la parella del pare el passat febrer a Almeria. El cas va tenir un gran rebombori i els pares segueixen en estat de xoc. Estan travessant uns mesos molt complicats, i no els ha ajudat veure que la imatge del seu fill és a cada racó. És per això que han emès un comunicat en contra d’Andy y Lucas en el qual els critiquen per fer servir la foto del seu fill mort.

Però què ha passat? Com ha anat? Tot ve per un gest que van tenir els cantants aquesta setmana a un concert a Madrid. Amb l’objectiu de demanar justícia i acabar amb els assassinats a nens, la parella va mostrar una samarreta amb les cares d’alguns menors protagonistes dels casos més mediàtics dels últims anys. El gest era maco, però s’han trobat amb què als pares d’en Gabriel no els ha agradat veure allà el seu fill.

andy y lucas samarreta

En saber que hi era, els pares van enviar un comunicat en el qual criticaven que no els haguessin demanat permís abans de fer-ho: “Han passat per alt el dret que tenim com a pares a estar informats i poder decidir sobre aquest tipus de qüestions. És una situació desagradable que no fa res més que augmentar el nostre dolor. Cridem a fer una reflexió sobre com han actuat donant exemple de civisme i concòrdia”.

“M’empara el sentit comú quan els demano que tractin el meu fill com si fos el de vostès. Segueix sent el nostre fill, encara que ja no pugui estar amb nosaltres, i no pot fer-se servir una imatge seva en un concert, en una samarreta, sense el consentiment i el respecte cap a allò que hagin de dir els seus pares”, continua.

pares gabriel ana rosa 2 tve

TVE

Les paraules no han agradat gens als cantants, que troben totalment desproporcionada la reacció dels pares. Lucas González ha publicat un vídeo en el qual es mostra molt enfadat: “Estic sorprès i enfadat davant del comunicat. Quina vergonya!“. Ha demanat disculpes, però no li tolera que els acusin d’aprofitar-se del petit: “Som populars des de fa 16 anys, no ens aprofitem de la causa. El que volíem era que la causa no morís i ajudar perquè aquests fills de puta que assassinen nens no se surtin amb la seva”.

“Jo també sóc pare i si al meu fill li passés el que li ha passat al vostre, Déu no vulgui, que tots els grups d’Espanya treguin una samarreta amb la imatge del meu fill perquè es faci justícia!”. Segons el cantant, el món està “de l’inrevés” i no tenen sentit les paraules dels pares: “Aquest país s’està tornant boig, perquè després demanem signatures i ens fem fotos amb els polítics”.

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »