Els números amb prefix 225, 233, 234, 355 o 387 són un frau

Has rebut mai cap trucada des d’un prefix 255, 233, 234, 355 o 387? Doncs ves alerta i no la retornis: són un frau. Els estafadors truquen amb línies de tarificació addicional de Costa d’Ivori, Ghana, Nigèria, Albània i Bòsnia. Però, què vol dir exactament una línia de tarificació addicional? Normalment fa referència a numeracions amb què els titulars guanyen diners quan reben trucades. 

Si un consumidor ha estat víctima d’aquesta mena de frau, Facua aconsella que presenti una reclamació a la seva companyia de telecomunicacions per advertir de l’estafa i sol·licitar que, conforme al que estableix la normativa del sector, se li desglossi la factura amb l’import corresponent a la retribució, que aniria al titular de la línia de tarificació addicional. D’aquesta manera l’afectat pot deixar d’abonar aquesta part del rebut.

D’aquesta manera l’associació també recorda que les companyies de telecomunicacions no poden tallar la línia a un usuari que demostri disconformitat amb la facturació i no aboni la quantitat relativa a la remuneració que correspongui als seus prestadors de serveis de tarificació addicional.

Ves a la font
Autor: El Nacional

Blog

17 d’Abril de 2019 – 12:37 pm

Deixa un comentari

%d bloggers like this: