Els Mossos no volen ser “moneda de canvi”

Els sindicats dels Mossos d’Esquadra han manifestat que no volen ser utilitzats com a “moneda de canvi” a nivells polítics i han expressat el seu “gran malestar” per la situació creada arran de les protestes per l’empresonament del raper Pablo Hasel. “Sembla obvi, però ha calgut explicitar que se’ns pot utilitzar com a moneda de canvi a nivells polítics” han assenyalat en un comunicat aquest diumenge.

“Hem traslladat el gran malestar existent al cos, així com la falta de seguretat a les comissaries, la falta de material i formació” han apuntat en un comunicat conjunt Sap-Fepol, USPAC, Seime, Sicme, SPC, SME, Cat i Afitcme, després de reunir amb el conseller Miquel Sàmper; la secretària general de la Conselleria, Beth Abad; el director de Mossos, Josep Ferrer; el Major del cos, Josep Lluís Trapero, i el comissari Ferran López.

Els sindicats de Mossos d’Esquadra han reivindicat també que “cal condemnar la violència vingui d’on vingui i fer una defensa explícita” del cos, després de reunir-se aquest diumenge amb la cúpula de la Conselleria d’Interior de la Generalitat després d’una setmana de disturbis arran de la detenció de Hasel.

“Si es produeix alguna possible mala actuació, el nostre cos policial ja té els mecanismes per investigar-ho. És una aberració que se’ns acusi en un primer moment”, han defensat els sindicats. En el text també han indicat que “el conseller ha demanat disculpes pel que ha passat i manifesta que potser se l’ha malinterpretat en algunes de les seves declaracions”.

whatsapp-image-2021-02-21-at-18.28.27.jpeg

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: