Els Mossos investiguen la consellera Borràs per contractes irregulars de serveis informàtics

Rate this post

Els Mossos d’Esquadra investiguen la consellera Laura Borràs per contractes irregulars quan era directora de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC). Segons ha avançat la Cadena Ser i han confirmat fonts de la investigació a El Nacional, la policia investiga l’actual consellera de Cultura de la Generalitat per la contractació d’un informàtic per a la reforma i creació de pàgines web. Aquests serveis s’haurien dut a terme a través de contractes fraccionats de menys de 15.000 euros per rebaixar costos i evitar així fer concursos públics, com recull la llei de contractes.

En el marc d’aquesta investigació, els Mossos han entrat per ordre judicial aquest matí al Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) i a la mateixa Institució de les Lletres Catalanes. Al CTTI hi ha tota la informació i els serveis informàtics de la Generalitat, entre els quals hi ha els servidors de tots els correus corporatius de l’administració.

Segons han informat fonts del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, els Mossos han entrat per ordre judicial i han demanat informació en el marc del cas, que està sota secret de sumari. L’operació no està relacionada amb el referèndum de l’1 d’octubre, han indicat les mateixes fonts.

Fonts del Govern han informat que la consellera Borràs farà properament un comunicat per expressar la seva versió sobre els fets investigats.

Anar a la font
Anton Rosa i Gemma Liñán

Powered by WPeMatico

Translate »