Els Mossos fan tancar 238 locals d’oci nocturn

Els Mossos d'Esquadra han tancat des d'ahir a la tarda 238 establiments i locals d'oci que seguien oberts tot i l'ordre de tancament decretada arran de la pandèmia pel coronavirus i han aixecat set actes administratives.

Segons ha informat la policia catalana, la regió policial de l'àrea metropolitana de Barcelona és la que acumula el major nombre de precintes, un total de 209, encara que no s'ha aixecat cap acta administrativa.

A la regió metropolitana nord, s'han aixecat dues actes i tancat cinc locals, mentre que a la sud s'han obert cinc actes i precintat deu establiments.

A Girona, els Mossos d'Esquadra han tancat dos locals, sense aixecar cap acta, i al Camp de Tarragona se n'ha clausurat un, sense actes administratives.

A la zona policial del Pirineu, la policia catalana ha tancat set locals i quatre en el Pirineu Occidental, tot i que en aquestes àrees no ha estat necessari aixecar actes administratives per incompliment de la normativa.

Tant a la regió central de Catalunya com a les Terres de l'Ebre, no s'ha hagut de dur a terme cap intervenció policial per clausurar establiments.

Els 238 establiments clausurats a Catalunya se sumen a 322 més que van ser precintats la nit de divendres a la policia catalana a tot Catalunya.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: