Els Mossos demanen que la ciutadania “no se sumi” als actes que volen homenatjar Trapero

Rate this post

Els Mossos d’Esquadra han emès un comunicat per demanar als catalans que obviïn les crides a homenatjar el major Josep Lluís Trapero, a petició seva. Així, els agents reclamen als ciutadans que ignorin actes que “proposen utilitzar la imatge del major Trapero durant l’acte d’homenatge a Barcelona a les víctimes dels atemptats del 17-A“. 

“Els Mossos d’Esquadra demanen a la ciutadania que no se sumi a aquestes iniciatives amb què es pretén reconèixer la tasca del major al capdavant dels Mossos d’Esquadra durant els atemptats”, demanen.

A més, els Mossos asseguren que aquesta és “una petició formulada pel mateix major Trapero, que ha comunicat a Prefectura la seva voluntat que no es faci un ús públic de la seva imatge” durant els actes de commemoració dels atemptats “ni tampoc en d’altres amb reivindicacions polítiques”. Per últim, els agents afirmen que “tot el cos agraeix les mostres d’agraïment que està rebent de la ciutadania per la feina que els Mossos, juntament amb els cossos d’emergències, van dur a terme durant l’atac terrorista” de 2017.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »