Els mossos “constitucionalistes” es manifesten amb Vox i Jusapol

Rate this post

La concentració “en suport als mossos constitucionalistes” convocada per la Unión de Mossos por la Constitución i la Unión Democracia Española. La manifestació comptava amb el suport dels partits ultradretans Vox i Plataforma per Catalunya. Hi ha assistit Antonio Amador, vicepresident de Vox Barcelona, però també hi han estat presents els diputats de Ciutadans Joan Castel i Maria Valle.

La manifestació ha tingut lloc al carrer Diputació, enfront de la Conselleria d’Interior i ha agrupat a un parell de centenars de persones, molts d’ells membres de Jusapol, organització que donava suport a la concentració.

manifestacio mossos constitucionalistes carles palacio

Foto: Carles Palacio.

El portaveu de la Unión de Mossos por la Constitución ha assegurat que allò que ha motivat la concentració és l’obertura de un procediment disciplinari al membre de la BRIMO que va insultar un manifestant dient-li que “La República no existeix, idiota!”. Els membres de la Unión de Mosos por la Constitución acusen a la direcció dels Mossos de perseguir als agents unionistes i de trencar la neutralitat del cos.

Els manifestants, que han desplegat una gran bandera d’Espanya, han cridat crits com “Puigdemont a la presó” o “La República no existeix”. Hi ha hagut algun enfrontament verbal entre els mateixos manifestants.

Anar a la font
Anton Rosa

Powered by WPeMatico

Translate »