Els missatges de Whatsapp del franctirador

Rate this post

Els missatges de Whatsapp de Manuel Murillo, en presó provisional per voler atemptar contra Pedro Sánchez no deixen cap dubte sobre les seves intencions. Els missatgers mostren la seva ràbia per l’exhumació de les restes del dictador Francisco Franco i com en fa únic responsable a Pedro Sánchez, a qui vol tenir “en el punt de mira”. “Amb un tret precís s’acaba amb Sánchez”, diu en un dels missatges als quals ha tingut accés el programa Espejo Público d’A3.

 

Aquest són alguns dels missatges:

1 agost

– “Ja m’agradaria tenir-lo al punt de mira”.

– “No s’ha de consentir que toquin el Valle de los Caídos por Dios y por España“.

– “A setembre vull veure que passa amb l’exhumació del Generalíssim. Si no es fa res serà millor, però si el toquen aniré i igual em carrego algú”.

– “Que hi haurà guerra ja és inevitable trigui més o trigui menys temps i que duri el menys possible. Els contraris o enemics no són mancs i no es faran enrere del que han aconseguit fins ara. També lluitaran”.

9 agost

– “Si no hi ha eleccions d’aquí a poc i segueix el desgovern d’ineptes corruptes i traïdors, que consenten la invasió i la destrucció d’Espanya i no tenen cap interès patriòtic… Hem de tornar a l’oest del Far West. Tots amb el revòlver al cenyidor”.

14 agost

– “Que el Rei es vesteixi de legionari, agafi a tot l’exèrcit i faci com Franco. Si no ho fa així, acabaran amb ell o s’haurà de marxar com un covard com el seu avi”.

21 agost

– “Si el volen treure [Franco] ens les haurem a trets. Si el treuen em carrego en Sánchez, ho juro. Com vaig jurar la bandera”.

25 agost

– “S’ha de convocar una gran manifestació a Espanya i demanar per majoria absoluta que marxi Sánchez. O si no un escamot que assalti per la força la Moncloa”.

27 agost

– “Si aixequen la làpida de Franco… Tan debò fiquin viu en Sánchez i col·loquin la llosa un altre cop. I que quedi enterrat amb ell, als seus pues, com un gos.”

17 de setembre

– “Faig una crida a l’alçament nacional. Ja saben, qui dona primer dona  dos cops. Faig una crida a l’exèrcit i a la legió, la meva gran preferida, qui s’alci amb algun general valent i salvem Espanya.”

– “Si no haurem d’anar de franctiradors anònims carregant-nos aquests fill de puta poc a poc i donant la vida amb orgull per la nostra pàtria. Arrasaré el Valle de los Caídos. No quedarà ni l’enterramorts. Necessito ajuda i organització però tinc moltes armes i munició i tot esperant el moment de salvar Espanya.”

12 de setembre

– “M’agradaria comentar el meu pla amb Santiago Abascal [líder de Vox]. Jo soc franctirador i amb un tret precís s’acaba amb Sánchez“.

– “Necessito informació per acabar amb el govern espanyol. M’ofereixo com a expert tirador per disparar a Pedro Sánchez. A mi no m’importaria morir si se salva Espanya”.

– “Necessito algun periodista que em passi informació de l’agenda de Pedro Sánchez. Penso llogar un pis a prop i preparar tot com en la peli “Una bala para el Rey”. Soc bastant bo disparant. Seria el més ràpid perquè hi hagués eleccions ja i treure aquest fill de puta d’enmig“.

– “Un bon lloc seria durant un míting o qualsevol acte públic com va morir Kennedy. Jo no soc un caçador, però ho faria per salvar Espanya”.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »