Els millors electrodomèstics per eliminar els al·lergògens de la teva llar

Rate this post

Temperatures altes, dies esplèndids i un sol espectacular. Encara que la primavera és una de les estacions favorites per a alguns, és també el pitjor malson per a d’altres. El pol·len i els àcars es converteixen en petits monstres que no deixen de perseguir els al·lèrgics. Amb ells vénen els esternuts, la mucositat, la llagrimeta i les erupcions cutànies o asma. Avui et mostrem alguns electrodomèstics que t’ajudaran a deixar l’al·lèrgia fora de casa.

És imprescindible una bona neteja de la llar per als qui pateixen aquests problemes i existeixen aparells que treballen eliminant gran part dels al·lergògens que vagaregen contínuament pel nostre voltant.

Aspirador amb filtre HEPA

Aquest robot aspirador escombra, aspira, passa el tiràs i frega el terra. És capaç d’adaptar-se per tota la casa arribant a les parts més amagades. Neteja sota els mobles, detecta els obstacles i no cau per les escales. Gràcies als seus filtres d’aire HEPA (High Efficiency Particulate Air) atrapa els al·lergògens a fi que et sentis molt més alleujada o alleujat. 

Aspirador escombra i de mà

Amb aquest aparell escombra aconseguireu tenir més flexibilitat a l’hora de deixar la vostra casa impecable. Gràcies al seu funcionament sense cable podreu netejar per tots els racons. Únicament us haureu d’assegurar abans d’utilitzar-la que té prou bateria com per funcionar. Mai no està de més passar-la després de cada menjar i assegurar-se que els al·lergògens no es faran amos de la vostra llar.

escombra

Purificador d’aire

Levoit és el purificador que ve amb l’autèntic filtre HEPA. Aconsegueix atrapar el 99,97% de pols, fum, olors i fins i tot els pèls que pot deixar la teva mascota. És ideal, llavors, per als qui pateixen algun tipus d’al·lèrgia o congestió nasal. A més, pot ser utilitzat de nit sense que faci cap soroll. Està equipat amb funcions d’il·luminació nocturna i amb operador silenciós.

purificador

Humidificador

Aquest robot produeix unes partícules d’aigua a temperatura ambient que aconseguiran eliminar part de les minúscules partícules de pols que ens envolten. Un aparell d’allò més pràctic. Amb tan sols un botó de sensor tàctil es posa en marxa. Ofereix més de 15 hores d’ús ininterromput i a més és silenciós per si prefereixes encendre’l mentre dorms.

purificador

Climatitzador

Per casa, l’oficina i per a fer activitats a l’aire lliure com anar de càmping, senderisme, ciclisme o escalada. Aquest ventilador recarregable t’airejarà quan sigui necessari. El podràs adaptar a la velocitat i a la temperatura que prefereixis. Es carrega amb USB i la bateria pot durar fins a 6 hores. Perfecte pels viatgers i els amants de les aventures.

ventilador recarregable

Ventilador de sostre

Westinghouse és de les millors opcions de ventiladors de sostre. Té interruptor de cadena, pot posar-se en marxa amb comandament a distància o control de paret i pot adaptar-se a la temperatura que vulguem per a així, ser útil tant a l’hivern com a l’estiu.

ventilador de sostre

Inhalador compacte

Mai no destorba tenir un inhalador com aquest per si algun dia es necessita amb urgència. És ràpid, còmode i d’alta nebulització. És eficaç per a aquells que pateixen insuficiència respiratòria.

Esperem que amb l’ajuda d’aquests electrodomèstics aconsegueixis desfer-te dels al·lergògens que tant et persegueixen.

Anar a la font
Rebeca Domènech

Powered by WPeMatico

Translate »