“Els llacistes s’han carregat Catalunya”

El periodista del Diari de Girona Albert Soler ha afirmat que “Catalunya se n’ha anat a la merda” i ha lamentat que “els llacistes s’han carregat Catalunya”. L’autor del llibre “Barras y estrellas”, que ha concedit una entrevista a e-notícies, ha considerat que “més enfonsats del que estem no podem estar” i ha assegurat que “els llacistes són uns llepaciris”.

Soler, en l’entrevista, ha destacat que “el procés ha estat una mentida rentable per alguns periodistes”. “Molts periodistes van amplificar el relat” ha explicat el periodista, que ha apuntat que “hi havia periodistes que s’ho creien, i no només s’ho creien, sinó que es convertien en amplificadors d’aquesta mentida” ha dit. Soler també ha destacat que “molts convergents s’han descavalcat, el Vivales ha ajudat a destruir Convergència”.

“Van ajudar a crear un monstre, i com va passar amb Frankenstein, aquest monstre ha acabat amb ells, però la culpa és seva, com pot ser que es creguessin el que van dir? No calia ser molt llest per adonar-se que el que deien era una burrada i enganyaven la gent, per què s’ho van creure?, per què tants periodistes van amplificar el relat?” s’ha preguntat. “Ningú pot ser tan idiota” ha considerat. El periodista i escriptor també ha assegurat que ha estat “una mentida rendible pels periodistes” perquè “tots ara estan ben situats”.

L’autor del llibre “Barras y estrellas” també ha lamentat en l’entrevista que “el procés ha matat el sentit de l’humor” de la gent. “La gent a Catalunya està perdent el sentit de l’humor” ha dit, recalcant que “ens hem convertit en un país amargat”.

“L’esquerra ha estat condescendent amb el llacisme” ha criticat Soler, destacant que “l’esquerra ha estat massa tímida i d’això s’han aprofitat els llacistes”. “La CUP l’únic que té d’esquerres són dues coses: vestir com captaires i parlar en femení” i ha dit que “van de la maneta de Convergència”.

“Per mi ser d’esquerres és molt seriós que això, falten polítics d’esquerres de veritat, que no s’entretinguin amb ximpleries i vagin als barris obrers, que parlin amb la gent i vegin quines són les seves preocupacions” ha conclòs.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: