Els equips de tècnica de la FAE entrenaran a Val Senales (Itàlia) fins al 2 d’octubre

Els equips de tècnica de la secció d’esquí alpí de la Federació Andorrana d’Esquí es troben a l’estació de Val Senales (Itàlia) per entrenar sobre neu fins al pròxim 2 d’octubre. L’estada s’emmarca en el treball de pretemporada, el qual prioritza “glaceres amb una bona neu i unes pistes exigents per seguir esquiant”.

L’equip femení s’ha desplaçat amb les seves integrants, Mireia Gutiérrez i Carla Mijares. Per la seva part, l’equip masculí està format per Àxel Esteve, Joan Verdú, Xavi Cornella i Gabriel Bartumeu. A més a més, amb la federació s’han desplaçat Íria Medina i Ty Acosta, integrants del programa Esquí Estudi i Batxillerat Esportiu (EEBE).

El director de la secció d’esquí alpí, Max Tissot ha declarat que “estem treballant gegant i eslàlom. És una glacera que té una primera part amb un pendent pronunciat i això és molt interessant perquè hi ha poques pistes amb aquestes característiques en aquests moments. La segona part és més plana, així que tenim de tot per treballar. Les condicions meteorològiques varien molt, però és el que hi ha en aquesta època”.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: