Els consellers, a punt de declarar

Rate this post

Els consellers han arribat en bloc a l’Audiència Nacional. Junqueras ha arribat el primer, quan passaven pocs minuts de les 8 del matí. El vicepresident s’ha avançat mitja hora la resta del Govern que sí ha vingut a Madrid a comparèixer. 

 

Hi ha 9 consellers a l’Audiència Nacional: Junqueras, Turull, Rull, Romeva, Forn, Mundó, Borràs i Bassa, i Santi Vila, que va dimitir quan el president Puigdemont va declinar convocar eleccions.

A tres quarts de nou han desembarcat el gruix dels consellers: Jordi Turull, Josep Rull, Raúl Romeva, Joaquim Forn, Carles Mundó, Dolors Bassa i Meritxell Borràs, que tots la feien a Brussel·les, però que ha aparegut amb la resta de Govern. 

 

 

Santi Vila, el conseller dimitit, ha arribat sol amb el seu advocat Pau Molins. Faltaven 5 minuts per les nou del matí, hora de la citació. Sense aplaudiments i amb alguns dels diputats del grup de suport, donant-li l’esquena, quan Vila s’ha girat buscant la complicitat.

 

 

Lluís Puig, no ha vingut a l’Audiència, tot i que en un principi estava previst. A Brussel”les s’han quedat amb Carles Puigdemont, Toni Comín, Meritxell Serret i Clara Ponsetí.

Dins, amb tots ells, hi ha també l’ex director general de la policia Pere Soler que ha entrat abans, tot i que ni està imputat ni està citat com a testimoni. La seva trajectòria com a advocat, obre la possibilitat que estigui assistint algun dels consellers.

 Pere Soler, exdirector general de la Policia / GL

Grup de suport

Un cop més, als jardins que hi ha entre el Tribunal Suprem i l’Audiència de Suport, hi hagut el grup de suport de diputats del Congrés i les comitives del PDeCAT i ERC que han vingut des de Barcelona. Entre ells, l’ex president Artur Mas.

Powered by WPeMatico

Translate »