Els colpidors missatges de Messi i Antonela confinats a casa pel coronavirus

Si hi ha algú al món, o com a mínim, a Catalunya, que quan parla, milions de persones se l'escolten, aquest és Leo Messi. El capità del Barça ha donat el millor cop de mà possible a les autoritats que porten dies recomanant tothom que aquests dies es quedin a casa per fer front al coronavirus i no propagar-lo. La millor mesura per combatre la pandèmia que està col·lapsant el país és confinar-se a casa, fer vida en família sense sortir al carrer per no encomanar-se i sobretot, per no encomanar-ho a ningú més. Igual que ha fet la seva dona Antonela.

messi2

@leomessi

antonela

@antonelaroccuzzo

El món viu pendent del coronavirus i una de les mesures d'urgència que s'han pres és tancar la pràctica totalitat de competicions esportives d'arreu del món. L'NBA, la F1, el tennis, el bàsquet, el ciclisme, les lligues europees de futbol, la Champions i la Lliga espanyola. Tots els esportistes cap a casa, alguns, obligatòriament després d'haver donat positiu. De moment, a cals Messi-Roccuzzo toquen fusta. El coronavirus no ha picat a la seva porta, però per si de cas, ells la tenen tancada i barrada.

messi3

@leomessi

El millor jugador del planeta ha fet una sentida crida acompanyant-la d'una foto on se'l veu preocupat, al costat de dos dels seus fills, somrient innocents. Escriu Messi: "Son días complicados para todo el mundo. Vivimos preocupados por lo que está ocurriendo y queremos ayudar poniéndonos en el lugar de aquellos que peor lo están pasando, o bien porque les afectó directamente a ellos o sus familiares y amigos, o porque están trabajando en primera línea para combatirlo en hospitales y centros de salud. Quiero enviarles mucha fuerza a todos ellos". Unes paraules d'algú amb seny que sap el rol que té per moltes persones. I què millor que seguir el seu exemple: "La salud debe ser siempre lo primero. Es un momento excepcional y hay que seguir las indicaciones tanto de las organizaciones sanitarias como de las autoridades públicas. Sólo así podremos combatirlo de manera efectiva. Es el momento de ser responsable y quedarse en casa, además es perfecto para disfrutar ese tiempo con los tuyos que no siempre se puede tener. Un abrazo y ojalá consigamos darle vuelta a esta situación cuanto antes".

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Son días complicados para todo el mundo. Vivimos preocupados por lo que está ocurriendo y queremos ayudar poniéndonos en el lugar de aquellos que peor lo están pasando, o bien porque les afectó directamente a ellos o sus familiares y amigos, o porque están trabajando en primera línea para combatirlo en hospitales y centros de salud. Quiero enviarles mucha fuerza a todos ellos. La salud debe ser siempre lo primero. Es un momento excepcional y hay que seguir las indicaciones tanto de las organizaciones sanitarias como de las autoridades públicas. Sólo así podremos combatirlo de manera efectiva. Es el momento de ser responsable y quedarse en casa, además es perfecto para disfrutar ese tiempo con los tuyos que no siempre se puede tener. Un abrazo y ojalá consigamos darle vuelta a esta situación cuanto antes. #QuedateEnCasa #StayAtHome

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

La seva dona Antonela Ruccuzzo també ha publicat una foto i el hashtag #nosquedamosencasa, on es veu com un dels seus fills i el gos de la família, Hulk, romanen a casa.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

#nosquedamosencasa ??‍♀️

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo) on

Dues fotos. Dos missatges. Dos exemples. I un objectiu: quedar-se a casa per fer front al coronavirus. 

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: