Els alumnes del màster en fotografia de l’ELISAVA es presenten com a fotògrafs emergents

Rate this post

El dissabte 19 de maig al migdia els alumnes del màster en fotografia a l’ELISAVA presentaran, al museu Can Framis, la instal·lació fotogràfica Interseccions, en col·laboració amb la Fundació Vila Casas. Una col·laboració que es va iniciar l’any 2010 amb la idea de contribuir en la incorporació dels joves creadors al món de l’art.

Els estudiants es troben en un encreuament en la recerca per trencar barreres i construir la seva identitat com artistes emergents. Com a creadors contemporanis exposen, mitjançant la llum, la forma i el color; les inquietuds de la societat contemporània tractant temes com la igualtat de gènere, els drets humans i animals, els perjudicis, la llibertat, la vida i la mort.

El Museu Can Framis serveix com a intersecció per a un diàleg constructiu entre el qual estableix i el fet incipient. Els artistes i les artistes desenvolupen la seva temàtica en una de les obres de la col·lecció permanent al mateix temps que la pren com a punt de partida. L’arquitectura del museu i el seu voltant proporcionen l’hàbitat en què les peces finals, literalment encastades en les parets de l’edificació, cobren vida. El passat es converteix en el ciment sobre el qual es construeixen declaracions rellevants per, mencionant al filòsof polonès Zygmunt Bauman, els “temps líquids” que travessem. 

 

 

Anar a la font
Carlos Gil-Vernet

Powered by WPeMatico

Translate »