Els accessoris més útils per als amants del ciclisme

Rate this post

El 17 d’abril se celebra el Dia Mundial de la Bicicleta per promoure l’ús del mitjà de transport sostenible. T’agrada fer esport passant-ho bé? És moment de mirar per la teva salut i la del medi ambient. Per això, et portem alguns accessoris de bicicleta que segur faran més satisfactòries totes les teves aventures.

Suport de bicicleta per al telèfon

Aquest suport antivibració prevé que el teu telèfon mòbil caigui quan hagin moviments bruscos. Es situa al manillar de la bicicleta. És robust i segur, gràcies a les juntes amb les 4 cantonades de suport el teu telèfon estarà fora de perill. Funciona amb qualsevol iPhone, Smartphone Android i fins i tot amb dispositius GPS. S’instal·la fàcilment, sense eines. A més, porta l’última actualització de seguretat amb què podràs mantenir l’accessori ferm durant l’exercici.

suport

Motxilla per a ciclisme

Fabricades amb teixit de niló són resistents a l’aigua i tenen un pes lleuger de 0,36 kg, amb cremalleres llises i grampa duradora. Té la capacitat de suportar una ampolla de 12 litres. Té dues butxaques laterals i una d’oculta per al casc, a més de la butxaca principal. Adequada per portar telèfons, claus, roba i altres articles esportius. Porta incorporades unes corretges duradores per a les espatlles, pit i maluc amb tires reflectores perquè pugui ser vist de nit.

motxilla

Cistella frontal de lona

La Docooler Cistella està feta de tela i dura molt. Es pot desmuntar si es prefereix utilitzar com una bossa de mà. Gràcies al marc d’aliatge d’alumini és resistent i irrompible. El sistema de tancament ajustable permet augmentar la capacitat de la cistella.

cistella

Porta equipatges ajustables

Amb el seu disseny d’alumini d’alta qualitat s’adapta a qualsevol tipus de bicileta: de carretera, muntanya… (excepte la bicicleta per a nens i Trek Verve). Té una capacitat de 50 kg i inclou reflector posterior vermell que fa que vagis més segur durant la nit. Obté també marc de protecció lateral que evita que el material es faci malbé.

portaequipatges

Super Sparrow Ampolla

L’ampolla d’aigua d’acer inoxidable està fabricada de materials duradors perquè pugui suportar els teus entrenaments. Pot mantenir el líquid calent durant 12 hores i guardar la beguda freda fins a 24 hores. Porta 2 taps intercanviables. Lliure de productes químics, ha estat fabricada amb acer inoxidable.

supersparrow

Joc d’eines per a la reparació de la bicicleta

Fet de material EVA, resistent a l’aigua i al desgast. És lleuger, pràctic i fàcil de transportar. Butxaques de gran capacitat. Serveix per emmagatzemar tota mena d’accessoris que poden ser útils si en algun moment hem d’arreglar la nostra bicileta.

kitdeherramientas

GoPro Hero5 Black

Càmera perfecta per fotografiar i gravar totes les teves aventures. De disseny resistent, es pot submergir fins a 10 metres sense carcassa. Tindràs la possibilitat de veure prèviament les teves fotos i reproduir-les per després, si ho desitges, canviar la configuració i editar les teves creacions directament en la GoPro. Podràs gaudir del seu control de mans lliures amb senzills comandaments de veu.

gopro

Esperem que gràcies a aquests accessoris t’hagis animat a fer de la bicicleta el teu mitjà de transport… Ajuda’t a tu i no t’oblidis del medi ambient!

Anar a la font
Rebeca Domènech

Powered by WPeMatico

Translate »