Eloi Vila, a la diana unionista: de TV3 a presentar actes pels presos polítics

Rate this post

Eloi Vila cau bé. És una de les cares que ha popularitzat TV3 i que el país s’ha fet seves. L’hem vist fer-se gran des que Albert Om el triés per fer El club i després se l’emportés per estar al darrere d’El convidat. Ara vola sol amb programes com Trinxeres i el seu debut com a presentador en solitari en una de les sorpreses de la temporada passada, la de la crisi econòmica a TV3. Al cotxe! és un format pensat per la tarda de diumenge, senzill i barat, però va saltar als dilluns a la nit per les seves audiències i la seva qualitat. VIPS fent de copilots que no se n’adonen que són a la tele i el tarannà de Vila fa la resta. El resultat són bones entrevistes. Ara Vila ja surt a tot arreu.

bar palau tv3

TV3

Que cal fer una gala low cost de final de temporada del culebrot Com si fos ahir? TV3 la fa al bar del Palau de la Música i la presenta Eloi Vila. Que cal fer una presentació de la nova temporada de TV3? Que la faci Eloi Vila dins el cotxe amb els diferents presentadors de la casa. Sempre fa audiència. La gala va fer un 15% i l’espai de la nova temporada de TV3 un 14%. Bo, bonic i barat. Amb accent de poble i aquella bonhomia marca de la casa. Com Quim Masferrer però sense gastar benzina. El cotxe d’Al cotxe! és elèctric.

Quim Nierga 4

TV3

I com Quim Masferrer, Eloi Vila té opinions polítiques i no té problema en manifestar-les i presentar actes independentistes o de solidaritat amb els presos polítics. Aquest diumenge s’ha fet al Born un acte pels 11 mesos de presó de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart i l’ha presentat Eloi Vila. Amb un micro al davant ha exclamat “Si no fem república, la llibertat dels presos no arribarà”. Tota una declaració d’intencions.

eloi vila adrià rovira

Adrià Rovira

Un altre comunicador que sap que manifestar amb valentia idees polítiques l’exposa a la diana dels digitals unionistes, que ja busquen al Portal de la Transparència el sou que cobra Eloi Vila de TV3 per fer la seva feina. Els passa a Rahola, Masferrer, Moliner o Soler.  Cobrar per fer programes d’èxit. Imperdonable.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »