Elisa Isoardi ho deixa amb l’ultradretà Salvini i publica una foto d’ells al llit

Rate this post

Matteo Salvini és el ministre de l’Interior i vicepresident del govern italià. Líder del partit ultradretà de la Lliga Nord, les seves opinions feixistes i els seus comportaments vergonyosos han tingut el seu clímax les darreres hores quan ha decidit fer-se un selfie somrient en el seu viatge a Venècia amb motiu dels estralls provocats a la regió del Veneto pel pas del temporal que castiga el país des de fa dies i que ja ha provocat 29 morts.

Elisa Isoardi és presentadora de la RAI i fins ara, parella de Salvini. I a l’igual que el polític, la polèmica també l’ha acompanyada els darrers temps, especialment pel que ha arribat a dir. Coses com “una dona ha de donar sempre llum al seu home. I la llum, el suport, la proximitat, sovint s’ofereix estant a l’ombra“.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Un venerdì sera da leoni

A post shared by Elisa Isoardi (@elisaisoardi) on

Hores després de la polèmica foto als canals de Venècia, el líder ultradretà apareix en una foto de la què tothom en parla a Itàlia. Una foto al llit, amb la seva parella, que ha anunciat a Instagram i als quatre vents que deixa la seva relació amb Salvini. Portaven junts des del 2015, però les darreres setmanes havien crescut les especulacions de la ruptura parlant de sengles infidelitats. Tot i això, el missatge d’Isoardi és conciliador cap a la seva ja exparella: “No és el que ens hem donat el que trobaré a faltar, sinó el que encara ens hauríem d’haver donat. Amb immens respecte pel veritable amor que hi ha hagut, gràcies Matteo“.

La parelleta porta temps escenificant a les xarxes els seus trencaments i reconciliacions. Veurem si aquesta és la definitiva o no.

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »