El windsurfista Marc Paré, princep de les onades

Rate this post

la xarxa patrocini petit

Cinc vegades campió del món en categories de promoció, el jove manlleuenc Marc Paré confia en convertir-se en el rei del windsurf mundial després d’estar més de mitja vida entrenant al mar.

Amb només 20 anys Marc Paré s’ha convertit en un dels referents mundials del windsurf. Un esport exigent, s’ha d’estar moltes hores dins l’aigua, sol, navegant, aprenent dels propis errors per créixer, créixer i créixer per arribar a ser el millor. Aquest és el gran objectiu de Marc Paré, que ha acabat 11è el Campionat del Món de windsurf absolut i que va donar fa unes setmanes per finalitzada la temporada amb la primera posició a la prestigiosa Tiree Wave Classic disputada a Escòcia. Paré porta mitja vida entre casa seva, a Manlleu, Barcelona i Roses voltant amb la seva furgoneta. Ha recorregut mig món i part de l’altre a la recerca del seu somni, ser el número 1 del planeta.

Marc Paré Foto Marc Hernández

Marc Paré és ambiciós i vol ser el millor del món | Marc Hernández

En un esport on els millors ronden o superen els 30 anys, Marc Paré no deixa de sorprendre per la seva projecció: “El meu objectiu és arribar a ser el número 1 del món. Tinc assumit el que ja he fet, el passat és passat i ara tinc clar el que vull aconseguir”. Sense pèls a la llengua, Paré, que no es mostra del tot satisfet amb l’onzena posició al campionat del món. És un alumne avantatjat de la seva generació que encara no ha tocat sostre.

En categories de promoció, en Marc Paré és cinc vegades campió del món. L’any vinent lluitarà per ser el millor del planeta dos anys consecutius en la categoria Sub 21. Un diamant per acabar de polir que somia en coronar-se com el millor windsurfista absolut del món.

Anar a la font
La Xarxa

Powered by WPeMatico

Translate »