El vídeo que desmunta la Catalunya d’Arrimadas

Rate this post

Durant els darrers dies, la líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, ha carregat durament contra el president Quim Torra acusant-lo d’haver “animat i emparat un assalt al Parlament” el passat dilluns 1 d’octubre. Aquest és un dels múltiples retrets de la cap de l’oposició contra els dirigents independentistes i contra les manifestacions de qualsevol tipus a favor de la República.

Un vídeo que circula per la xarxa s’ha encarregat de desmuntar les teories i la imatge de Catalunya que vol projectar Inés Arrimadas:

Les imatges són un recull de diverses manifestacions i actes unionistes i com a veu en off s’escolta Arrimadas denunciant una sèrie de fets: quan parla dels aldarulls al Parlament, apareixen uns unionistes intentant entrar a la Generalitat i quan fa referència a agressions i intimidacions a periodistes de mitjans espanyols apareix una periodista de TV3 a qui van pegar amb el pal d’una bandera en una manifestació de Ciutadans.

En la mateixa línia, la veu en off de la dirigent de Ciutadans parla de les paraules de Torra en que, dirigint-se als CDR, va dir: “Colleu, i feu bé de collar”, unes declaracions que qualifica de ser “el pitjor de tot perquè ha sortit el president de la Generalitat a animar els comandos separatistes perquè segueixin cometent aquests actes violents”. Acte seguit apareixen Arrimadas i Albert Rivera retirant llaços grocs i acompanyats dels autodenominats GDR (Grups de Defensa i Resistència).

El vídeo s’està tornant viral ja que l’han compartit prop de 6.000 persones i ja acumula uns 370 comentaris.

Anar a la font
Alba Solé

Powered by WPeMatico

Translate »