El vídeo de la nova vida de Rivera i Malú: embolicant sobres amb paper de plata

El ciutadà Rivera ja exerceix com a tal. Com a ciutadà normal i corrent, allunyat de la política i en teoria, del focus mediàtic. Un paio dels que esmorzen a bars de carretera a les 7 del mati. Cafè amb llet i torrades, sense floritures ni catalanades de pa amb tomàquet. Un espanyol quasi normal. Perquè l’Albert mai podrà ser normal. Primer per haver ensorrat el partit que va fundar fa 13 anys, convertint Ciudadanos en un residu i forçat a plegar de casa seva. Ara es dedica a d'altres ocupacions (fins que comenci a treballar, com va dir que faria): gaudir de la vida, la família i la parella. Aquí entra la segona raó: la relació, fins ara gairebé oculta, amb Malú, un imant de les mirades de curiosos, fotògrafs i caçadors d'escenes quotidianes. Exactament el que fa el vídeo que ha ofert 'Sálvame' a Telecinco, que els ha mostrat fent exactament el descrit fa uns instants. Amb l'excepció de que Malú sí que pren pa amb tomàquet, o un succedani apte per a espanyols de pro. Hi ha detalls ben sucosos del ciutadà Alberto Carlos, d'excursió amb la xicota hores després de dimitir i canviar radicalment de vida a un bar de carretera. No a la de la Jonquera, és clar. És la d’Extremadura. Així, per desconnectar de les emocions fortes dels últims dies.

Albert Rivera Malú bar carretera bolsita Telecinco

Albert Rivera Malú bar carretera Telecinco

Albert Rivera Malú bar carretera Telecinco

La gravació, a curtíssima distància, ens permet descobrir elements decisius de la seva nova vida. I generar nous acudits, que en això Rivera és una mina. Es duen les sobres de l'esmorzar amb paper d'alumini, com tot quisqui. Potser per menjar-s'ho després continuant viatge, o potser per a les seves mascotes: El cadell Lucas, que faria olor de llet i torrades, o per al gat panxa amunt de Malú, que per cert porta malastrugança electoral. O volen alimentar els animals, o volen estalviar pasta, ara que ell es troba a 'l'atur'. O també podria ser que, com li passa a moltes celebrities, no poden o no volen esmorzar tranquils a les 7 del matí a un bar gairebé buit (però amb un espia a mig metre de la parella) a 150 km de Madrid. Pots veure el vídeo aquí:

Albert Rivera Malú bar carretera bolsa Telecinco

Albert Rivera Malú bar carretera Telecinco 

Albert Rivera Malú bar carretera entrepa Telecinco

Albert Rivera Malú bar carretera Telecinco

També és revelador com s'enduen les seves consumicions. Fins l'última mica. "Quiere bolsa? Si, una bolsa pequeñita". La típica frase genera-mems​, i que demostra que ecològics no són. Tampoc no paguen pel plàstic. Es veu que ha sortit molt conscienciat de la política sobre el canvi climàtic, i tal. Això sí, molt cordials, deixant un somriure de gent guai, “son famosos pero qué majos”. Un testimoni del programa, però, diu que és més simpàtic ell que ella. Més normal. Serà un dels seus pocs exvotants, que el té estima. Sigui com sigui, aquesta és la nova vida de la parella. La veritat, esperàvem molt més d'Alberto, d'un ciutadà tan ideal mentre volia governar-nos. O de Malú, que diuen que “pixa colònia”. Al final, recullen les miques i les guarden amb paper de plata. Com tú, com jo, com el meu veí. Així s'acaba un conte, i comença una vida molt normal. O no. 

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: