El vestit d’Arrimadas a la Feria d’Abril irrita la xarxa: “Aviam quan vas de pubilla”

Rate this post

Inés Arrimadas sap molt bé què fa i on ho fa. Fa unes setmanes va publicar-se un reportatge fotogràfic al Parlament per la revista Telva. Reportatge que va esvalotar tothom, no tant pel vestit llarg de nit de Diane Von Furstenberg, les sabates Jimmy Choo i els penjolls que va lluir al passadís dels passos perduts del Parlament de Catalunya, sinó també, o sobretot, pel que va dir sobre la seva parella: “Mi marido era nacionalista. Ahora intento apartarle de todo esto”. Si ho va dir o no, ho sabran ella i la publicació. El cas és que la imatge de la líder de Ciutadans a Catalunya es va veure per tot arreu.

arrimadas telva

Telva

Ahir Arrimadas també va anar de fosc al Village del Barcelona Open Banc Sabadell. Evidentment no duia cap llaç groc. Ni ella ni ningú que es trobava al Reial Club de Tennis Barcelona. Com Xavier Garcia Albiol, Miquel Iceta o Enric Millo, que també van compartir l’espai de la people barcelonina al costat de les pistes de tennis.

garcia albiol arrimadas godo

D.P.

Avui Arrimadas ha anat a la Feria de Abril del Fòrum de Barcelona vestida de farbalans amb un vestit color vermell Espanya.

És curiós comparar el look d’aquest any amb el de l’any passat, quan va triar per a l’ocasió un color groc. Però ja sabem que des de l’empresonament dels presos polítics catalans, el groc és caca, és un color més maleït pels unionistes que pels actors de teatre. Així anava avui i així anava l’any passat:

arrimadas feria abril 2

Cs

arrimadas feria abril 2017

ACN

Avui, però, ni el vermell l’ha salvat d’indignar moltíssims usuaris que li han retret que llueixi orgullosa aquesta vestimenta, però que, en canvi, mai se l’hagi vist amb el vestit típic català, quan és la primera que es queixa als independentistes reclamant que a Catalunya hi ha moltes maneres de ser català:

Caldrà esperar fins l’11 de setembre per veure el look que tria Arrimadas per a l’ocasió… 

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »