El turista agredit pel manter: “Em volien matar”

Rate this post

El turista nord-americà que dimecres al vespre va ser fortament colpejat per un manter a les portes de la terrassa del Zúrich, a la Plaça de Catalunya, assegura que “em van voler matar, assassinar”. En una entrevista al programa Ya es mediodía de Telecinco, José Bravo, de 45 anys, ha relatat els fets: “Em van voler matar perquè després de l’atac van anar a buscar una arma, crec”. Assegura que tenien intenció d’assassinar-lo perquè li van arrencar els cabells i van donar-li un cop al temple: “sabien que donant-me un cop aquí em podien matar”, ha dit. 

El turista, que resideix a Miami, està de vacances amb la seva família. És el primer cop que trepitja Europa i Barcelona i s’emporta una imatge molt dolenta: “La imatge que m’emporto és molt dolenta, aquest país s’està convertint en un país del tercer món i la culpa la tenen els polític. La situació aquí, s’ha tornat molt perillosa”, ha dit.

El turista agredit ha posat una denuncia davant dels Mossos d’Esquadra, que l’han localitzat a través del consolat dels Estats Units a Barcelona. 

Els fets van passar dimecres al vespre quan la víctima va intervenir en la discussió que mantenia una senyora i un grup de manters per l’ocupació de la via. L’home va intentar ajudar i va acabar sent agredit amb un cop al cap. El van traslladar a l’Hospital Clínic i després de fer-li les primeres cures va ser donat d’alta. 

Els grups de l’oposició han criticat durament la permissivitat del govern d’Ada Colau amb la presència dels manters a la ciutat. Els comerciants i la plataforma d’Afectats per la Venda Ambulant i el Top Manta també han estat molt crítics l’actuació del consistori. 

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »