El Tsunami Democràtic arranca en plena jornada de reflexió

El Tsunami Democràtic ja ha arrencat la seva jornada de reflexióamb a la plaça Universitat de Barcelona. L'entitat independentista ha convocat una sèrie de concerts amb molts artistes catalans de renom, entre els que destaquen Els Amics de les Arts, Elèctrica Dharma, Gertrudis, Els Catarres, Miquel del Roig, Músics per la Llibertat o Pepet i Marieta entre d'altres artistes. 

Una hora abans de l'inici de l'acte, el mateix Tsunami ha convocat a qui volgués per participar al concert dels Músics per la Llibertat per poder fer un assaig general. Aquesta convocatòria ha reunit més de mig miler de persones per escoltar el centenar de cantants i músics que al llarg de tarda interpretaran cançons com L'EstacaEls Segadors o El Cant de la Senyera.

Hores abans de l'inici de l'acte i dels concerts, el mateix Tsunami ha demanat a tota la població que s'anés concentrant davant l'edifici històric de la Universitat de Barcelona per tal de "protegir l'escenari i l'espai" del concert. 

Alhora, arreu de Catalunya, a més de tres-cents municipis, l'entitat també ha convocat nombrosos actes de cara a aquesta jornada de reflexió.

La jornada d'avui també està servint per posar en pràctica l'aplicació mòbil de l'entitat, que fins ara encara no havia estat usada. Aquesta és la prova de foc de cara a les concentracions convocades de cara a la setmana que ve, concretament de dilluns a dimecres.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: