El trist últim dia de ‘Tarda oberta’ com l’orquestra del Titanic

Rate this post

2 del 2. Ja no serà només l’aniversari de la parella més famosa de Catalunya (Shakira fa 41 anys i Piqué 31). Una altra parella, la que porta 5 mesos acompanyant-nos cada tarda a TV3, plega. Fan plegar Ruth Jiménez i Vador Lladó i amb ells una trentena de treballadors. L’última setmana Tarda oberta ha fet 14,7%, 16,9%, 12,5% i 13,5%. Dades que converteixen el programa en el més vist de la seva franja. En Blau avança que no faran un programa especial. Al final s’emetrà un vídeo emotiu amb els membres del programa i unes paraules dels dos presentadors cap a un quart de nou. Volen marxar sense fer massa soroll i agraint la confiança de la cadena. Ni un sol retret. Fair play i esperança de poder tornar a TV3 quan millori la situació econòmica. S’ho han guanyat a pols. A la selva de les tardes televisives han fet un forat que val or. En Blau ha parlat amb la seva presentadora.

ruth njimenez twitter

@RuthJimeneztv

Ruth Jiménez és de tots qui té una carrera més extensa en TV i ja ha viscut moments semblants a aquest. Ella és la millor veu per escoltar avui i es posa la mà al cor en exclusiva per En Blau: “Ho veig com veig la vida. Endavant, mirar sempre endavant. Marxem amb la satisfacció d’haver fet una bona feina malgrat les dificultats inicials. Finalment hem aconseguit fer una audiència molt bona amb un equipàs com pocs he tingut en la meva vida professional. Molt d’agraïment a Mediapro per la seva confiança. Desitjo tota la sort al nou equip de les tardes de Tot es mou, que són molt bona gent i grans professionals”. Impecable. I ha tingut la sensibilitat d’enrecordar-se de la seva substituta Helena G. Melero, cosa que Nuria Roca no va recordar fer quan també la van fer fora abans d’hora. Si cliqueu aquí veureu la diferència d’un i altre comiat. Vador Lladó ha fet un tuit:

En Blau ha copsat l’estat d’ànim de l’equip i coincideixen en una barreja estranya de sensacions alhora: orgull i perplexitat. Orgull per la feina ben feta i perplexitat per ser la primera víctima de la retallada de Vicent Sanchis a TV3. El director ja es va explicar al mateix plató de Tarda oberta però qui va afinar més va ser l’exdirector de TV3 Miquel Puig. Per saber les raons de la cancel·lació cliqueu aquí. D’entre tot l’equip el que ha estat més loquaç és el tertulià Bernat Dedéu. Ha triat el mateix títol per explicar la fi del Tarda oberta que alguns pel procés “Això s’ha acabat”. El filòsof s’equivoca culpant la CCMA de no estalviar amb el lloguer d’una freqüència de TV al Gup Godó. Com va explicar en exclusiva En Blau, TV3 ja no paga per aquest concepte. Lamenta la cancel·lació per l’equip: “M’ha dolgut especialment i no pas pel meu negociat particular, sinó per la penitència de veure com a un equip competent de periodistes se’ls deix en boles a mitja temporada sota l’excusa de la manca de pasta”. I afegeix: “M’ho he passat molt bé aguantant els meus amics espanyolots i la matraca plomífera d’alguns processistes a sou als qui no mancarà la feina”.

dedeu tv3

TV3

El director del programa ha dit “Així està el tema”. Cal anar a una redactora per trobar la millor definició del sentiment de l’equip l’últim dia de feina:

Amb aquest talent, no els costarà enfilar-se en un nou vaixell. Bon vent i barca nova.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »