El Tottenham també alliçona el Madrid a la Champions (3-1)

Rate this post

El Reial Madrid ha tornat a perdre els colors a Londres tal com va passar el diumenge passat a Girona. Aquesta vegada el responsable del desastre dels blancs ha estat el Tottenham, un dels grans d’Anglaterra i d’Europa, que ha passat la mà per la cara als madrilenys a la Champions League (3-1).

No hi ha manera de veure un Madrid reconeixible sobre el camp, i menys perquè finalment, després de ser doble campió d’Europa, la flor de Zidane sembla que ja no hi és. L’equip madrileny no carbura, els futbolistes no corren i els rivals ho aprofiten per donar-los lliçons d’humilitat.

L’atac desapareix. El mig del camp tampoc troba el rumb. I la defensa comet errada rere errada. Tot plegat és una combinació fatal que deixa el Madrid incapaç de tirar endavant els seus partits. I a tot això, els àrbitres s’equivoquen, per estrany que sembli, contra els blancs.

El Tottenham no té pietat

Un, dos i tres gols han arribat a fer els anglesos. Dele Alli amb un doblet i Eriksen per completar la golejada. Però el més preocupant és que el Madrid ha pogut encaixar una golejada d’escàndol i el Tootenham ha perdonat un gran carro d’ocasions claríssimes.

Un contracop, quatre passades ràpides o pressionar a dalt esperant les errades del Madrid, la millor tàctica. El Girona ja va poder remuntar i tombar els blancs a casa, i aquesta vegada el Tottenham, a l’emblemàtic estadi de Wembley, també ha pogut també esfondrar els de Zidane.

El Madrid ha tornat a patir en l’inici de les jugades, ha tingut una falta de concentració constant, persistint durant els noranta minuts, i s’han ofuscat davant la passivitat general. Els anglesos, sempre atents al joc directe, han sabut deixar la pilota als blancs i fer-los tremolar en cada recuperació.

I sort del Cristiano Ronaldo en mode Champions. Uns vuitanta minuts morts fins que finalment han reaccionat i han fet funcionar la màquina. El portuguès ha aprofitat una de les seves ocasions per escurçar distàncies, insuficient, però així augmenta la seva moral de cara a gol.

La mentida del Madrid ha quedat al descobert en aquest inici de temporada. Aquell Madrid que guanyava sense convèncer ha acabat. A la Lliga ja es deixa vuit punts amb el Barça i a la Champions també pateix. Això sí, la seva classificació per als vuitens sembla que no serà complicada, però la primera posició del grup s’allunya.

Powered by WPeMatico

Translate »