El topless d’Elsa Anka que triomfa a Instagram

Corria la dècada dels 90 quan Elsa Anka triomfava a la televisió. La model catalana ho va presentar absolutament tot des de cadascun dels canals que existien aleshores: ‘Persones humanes’ a TV3, ‘Polvo de estrellas’ i ‘Noche, noche’ a Antena 3, ‘Sonría, por favor’ i ‘El Nuevo Juego de la Oca’ a Telecinco (continuació de ‘El Gran Juego de la Oca d’Antena 3), ‘Todo en familia’ a TVE… fins i tot va treballar a Telemadrid i Canal 9.

elsa anka gtres

GTRES

Fa poc més d’un any, la presentadora barcelonina va fer una confessió a EN Blau: “Sé que el meu moment televisiu ha passat. Toca reinventar-se”. Fa un munt que l’Elsa Anka va fer una passa enrere i es va apartar dels focus de la televisió. Però això no li impedeix de mirar el passat amb un somriure i recordar la seva època daurada. A Instagram, la model comparteix amb els fans una foto d’aquella dècada, els seus feliços anys 90. Fent topless a la República Dominicana l’any 1998. Anka amaga els pits rere una fulla de palmera i els seus seguidors embogeixen. "Guapa! Preciosa! Ara estàs igual. Que has fet un pacte amb el diable?", li diuen:

La presentadora va tornar al país caribeny cinc anys més tard, quan va participar a ‘La isla de los famosos’ d’Antena 3 i va ser la sisena expulsada. Des d’aleshores, Elsa Anka va anar desapareixent cada cop més de la televisió. Ara, en canvi, la que triomfa a la petita pantalla és la seva filla, la mediàtica Lídia Torrent, una de les cares visibles del programa de cites ‘First dates’, al canal Cuatro.

 

Com dues gotes d’aigua.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: