El Terres Festival es consolida

A sustainable journey, una producció alemanya de Keith Partridge, s’ha endut el premi Best Film Promoting Sustainability de la tercera edició del Terres Travel Festival – Films & Creativity, el certamen especialitzat en cinema turístic, de paisatge i viatges que s’ha celebrat a Tortosa, i que ha aplegat gairebé un miler de persones comptant totes les sessions de projecció, des del 26 d’abril fins al 5 de maig. El curtmetratge guanyador narra un viatge per explorar els efectes que el turisme exerceix sobre el medi ambient, la cultura i l’economia locals.

Entre el palmarès del festival també destaca el Grand Prix que s’ha endut Insiders guide to Riga, de Janis Nords, una sèrie de pel·lícules promocionals que formen part d’una campanya online per promoure la capital de Letònia com a destinació turística. El projecte també ha guanyat el premi al millor film en la categoria de Tourism Destination-City. Memories of a destination,de Vijay Sawant, s’ha imposat en la secció de Tourism Destination-Region. És una pel·lícula que exhibeix destinacions del cor de l’Índia, un deliciós calidoscopi de paisatges, gastronomia, patrimoni i cultura narrat a través dels ulls dels turistes. El millor film turístic de Catalunya ha anat a parar a les mans del director Jordi Molet per la campanya audiovisual Vic, slow city.

En la secció oficial, la tercera edició del Terres Festival ha projectat un centenar de produccions audiovisuals de fins a 24 països.

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: