El Suprem denega a Jordi Cuixart un permís per acompanyar el seu fill al pediatre

El Tribunal Suprem ha denegat aquest dijous a Jordi Cuixart donar-li un permís perquè pugui acompanyar el seu fill al pediatre. Segons Òmnium, el pres polític recorrerà aquesta decisió perquè “no està disposat a renunciar a la responsabilitat com a pare ni a la defensa de l’interès del menor”. L’entitat sobiranista defensa que un permís com aquest “no és en benefici del pare pres sinó en del menor perquè és obligació del sistema evitar el trencament dels vincles afectius familiars”. 

Contràriament, el Tribunal Suprem sí que es va mostrar favorable a deixar sortir a Cuixart pel naixement del seu segon fill. Llavors, l’alt tribunal li va permetre marxar 6 hores de la presó perquè el president d’Òmnium pogués assistir al part. 

🔸 El president d’Òmnium Cultural, @jcuixart, denuncia que el Tribunal Suprem es nega a concedir-li permís per poder acompanyar el seu fill a la revisió pediàtrica i presentarà un recurs a la decisió https://t.co/38XFgQXyw4

— Òmnium Cultural (@omnium) October 3, 2019

Cuixart, com la resta d’acusats en el judici del Procés, està esperant la sentència del Tribunal Suprem i afronta penes que podrien arribar fins els 17 anys de presó per un delicte de rebel·lió.

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: