El Sindicat Manter diu que el turista ferit anava begut i va intentar agredir primer

Rate this post

Fonts del Sindicat Popular de Venedors Ambulants asseguren que el turista agredit a la plaça Catalunya la nit de dimecres va aparèixer begut i enfrontant-se ell primer amb els venedors de ‘top manta’ i intentant pegar-los, cosa que va desencadenar la baralla.

Han afirmat en declaracions a Europa Press aquest divendres que abans que arribés aquest turista, dues persones van agredir amb ampolles a un venedor, i que va ser llavors quan va arribar el visitant d’Estats Units que va resultar després agredit.

Aquestes dues persones volien comprar un article al manter però no es posaven d’acord en el preu, i van acabar agredint al venedor, que després va haver d’anar a l’hospital, segons les mateixes fonts.

Asseguren que en aquest moment va aparèixer el turista, que diuen que anava begut, i va arribar intentant pegar als venedors, al que diversos d’ells van respondre amb puntades de peu i agredint-lo amb un cinturó, provocant-li ferides per les quals va haver de ser ingressat.

Les mateixes fonts han ressaltat que els venedors no són agressius i que això va desencadenar l’agressió, encara que no la justifica: “No han de barallar-se ni fer mal a ningú”.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »