El Sevilla torna a amenaçar el Barça

Rate this post

L’estiu segueix el seu curs i ja torna a arribar l’inici de la temporada del Barça amb la disputa de la Supercopa d’Espanya contra el Sevilla. Moment de tornar a pensar en els títols, en el futbol i de canviar el xip de l’estiu futbolístic. Però amb ell també l’han acompanyat i encara l’acompanyen setmanes mogudes a can Barça. I ara el Sevilla amenaça el club blaugrana per l’afer dels futbolistes extracomunitaris.

Des que va acabar la temporada i el Mundial de Rússia 2018 va esdevindre protagonista, el món del futbol de clubs va passar moments tranquils i sense grans polèmiques, però un cop el focus del futbol ha tornat a mirar els grans equips, les polèmiques han tornat a ressorgir. I el capítol de la Supercopa ha tingut als i baixos i sembla que acabarà amb un nou capítol a menys de 24 hores de la cita.

Jordi Alba Barça Sevilla EFE

EFE

Guerra entre Barça i Sevilla

Primer va ser la disputa dialèctica, de declaracions creuades i de reunions amb la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) per decidir si la competició per determinar el supercampió espanyol seria a partit únic (com el Barça volia) o a doble partit (com el Sevilla volia). I aquesta primera batalla va ser per al Barça, amb un Sevilla derrotat i enviant missatges amenaçants.

Primera gran discussió que va acabar refredant-se amb el pas dels dies i amb una venda cap a Sevilla com seria la d’Aleix Vidal. Però la batalla no havia acabat perquè el Sevilla ha contraatacat amb una nova amenaça. La RFEF va emetre un comunicat assegurant que no existia límit d’extracomunitaris a la Supercopa pel fet de no ser una competició professional. I així el problema del Barça amb els quatre extracomunitaris que té actualment a la plantilla (Coutinho, Malcom, Arthur i Arturo Vidal) no tindrà incidència en la disputa de la Supercopa, cosa que sí la té a la Lliga amb un màxim de tres.

Sense quedar-se enrere el Sevilla ha emès un comunicat taxatiu i avisant que en el cas que el Barça jugui amb els quatre extracomunitaris podrien presentar una reclamació per alineació indeguda.

El còctel molotov s’està preparant i aquesta nit es veurà si el Sevilla el podrà llançar o no. A l’aire està el primer títol de la temporada i també la tensió per un nou capítol que té el seu terreny de joc als despatxos. Sembla que el cas Malcom i el robatori del Barça a la Roma podria quedar a un segon terme dels capítols polèmics d’aquest estiu.

Anar a la font
Bernat Aguilar

Powered by WPeMatico

Translate »