El rei Felip VI ‘ho està passant molt malament” amb Catalunya

Rate this post

Fa dies que no sabem el que pensa el Borbó sobre Catalunya. Va donar el tret de sortida a la campanya anti-independentista amb un discurs assenyalant independentistes. En la cursa de relleus va seguir-lo Rajoy amb el 155, i l’Audiència Nacional empresonant el govern.

Rei Felip VI - Efe

EFE

 La seva tieta paterna acaba de parlar per boca del cap de l’Estat espanyol. La infanta Pilar de Borbó, germana del Rei Joan Carles, ha afirmat que el seu nebot, Felip VI “ho està passant molt malament” davant la situació que viu Catalunya a causa del procés. La infanta, esquitxada pels papers de Panamà, ho ha dit en un d’aquells actes que confonen solidaritat i almoina: el Rastrillo de Nuevo Futuro, l’ONG de la qual és presidenta d’honor.

Pilar Borbón EFE

EFE

Preguntada per com està vivint el seu nebot aquest moment, ha respost: “Ell ho està passant molt malament”. També ha qualificat de “meravellosos” els últims dos discursos en els quals el Rei s’ha referit a Catalunya, el que va pronunciar per televisió de forma extraordinària el 3 d’octubre i que l’independentisme va interpretar com l’inici de la campanya “a por ellos” i el que va protagonitzar en la cerimònia d’entrega dels Premis Princesa d’Astúries a Oviedo. Segons la infanta Pilar, l’assumpte de Catalunya és “complicat, difícil i dolorós” i ha expressat la seva esperança que “s’arregli”. “Però com que no sóc política i no sé el que està passant, el millor és que no digui més sobre el tema”. Aquella falsa modèstia que vol dir “jo ja sé com arreglar-ho però si ho dic em plouran castanyes”. I ja en té prou havent de justificar com evadeix impostos de la seva estimada Espanya amb estructures offshore. Com més patriotes, menys impostos.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »