El rei Felip també es penja la medalla de campió del món de bàsquet: “Quina vergonya”

Els Reis han rebut aquesta tarda al Palau de la Zarzuela els jugadors, tècnics i directius de la selecció espanyola de bàsquet. Els vigents campions del món, proclamats aquest diumenge a la Xina després d'un torneig espectacular, han tingut una audiència especial amb Felip VI i Letícia per poder lluir la medalla d'or i el trofeu acreditatiu del Mundial aconseguit.

Els integrants de la selecció espanyola, amb cinc catalans a l'equip, s'han traslladat a la Zarzuela després d'aterrar a l'aeroport de Barajas i, en arribar, passades les 20.00 hores, han estat ovacionats pels treballadors del palau que es trobaven a les portes de l'edifici.

Felip Letícia Mundial bàsquet copa EFE

EFE

Ja al Saló Magnolias, Felip i Letícia han anat rebent un a un els integrants de la comitiva, i el primer en saludar-los ha estat el president de la Federació Espanyola de Bàsquet, Jorge Garbajosa. A continuació, ho ha fet l'entrenador, Sergio Scariolo, i el capità de l'equip, Rudy Fernández, i després, la resta de jugadors, amb els quals Felip VI ha anat intercanviat alguns comentaris distesos. El Rei ha estat el primer en anar estrenyent la mà dels jugadors, tècnics i directius i després ho ha fet la Reina, vestida de vermell, el color de la selecció espanyola.

Després ha arribat el torn de les fotografies i el gest de Rudy Fernández, que ha lliurat a les mans del Rei la copa de campions del món conquerida a la Xina. A més, el capità espanyol ha penjat al coll de Felip VI una de les medalles d'or que també lluïen tots els jugadors. El monarca ha fet broma assenyalant que li feia una mica de vergonya portar aquesta distinció al costat de tot l'equip. "Ui, quina vergonya", ha dit en veu baixa Felip.

Un equip al qual els reis han aplaudit, mentre que els integrants de la selecció han secundat al seu torn aquest aplaudiment. Una tarda-nit llarga per a la selecció espanyola de bàsquet, que també ha passat pel Palau de la Moncloa per ser rebuts pel president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, abans de la celebració amb l'afició a la plaça de Colón de Madrid.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: