‘El programa de Ana Rosa’ es refereix a Arrimadas com a presidenta del PP català

Rate this post

El conflicte català segueix copsant el gruix informatiu de les ràdios i televisions estatals. Mentre que Catalunya Ràdio ha emès aquest mati l’entrevista amb Carles Puigdemont i els quatre consellers que l’acompanyen a Brussel·les, El programa de Ana Rosa ha comptat amb la presència de la líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas.

Més enllà de la seva opinió sobre la llibertat del president i els consellers, i dels 200 alcaldes desplaçats a la capital belga per donar-los suport, la presència d’Arrimades al programa matinal de Telecinco ha cridat l’atenció per com l’han presentat davant l’audiència.

“Pta. PP Cataluña”, una retolació que l’espai d’Ana Rosa Quintana ha modificat ràpidament, però que no ha pogut escapar de les afilades urpes de Twitter. Una equivocació comú. TVE ja es va referir a Pablo Iglesias com a secretari del PSOE, i també com a líder de Pokemón.

Unes errades amb les quals s’ha d’anar amb compte. El canvi de càrrec de Soraya Sáenz de Santamaría o Albert Rivera com a portaveu del PP, van transcendir com a notícies quan eren resultat d’una manipulació.

Tot i que no cal anar tan lluny. Ahir La Sexta Notícias va confondre el cantant d’U2, Bono, amb l’exministre de Defensa socialista, José Bono.

Anar a la font
Marc Mestres

Powered by WPeMatico

Translate »