El primer accionista de Fluidra posa a la venda un 5% del capital

La societat Piscine Luxembourg Holdings, controlada pel fons Rhône Capital, ha posat a la venda una participació del 5% del fabricant de piscines Fluidra. Rhône Capital és actualment el principal accionista de l’empresa catalana Fluidra amb un 42,4% del capital i, amb aquesta venda, pretén augmentar la liquiditat del valor per tal de poder entrar a l’Ibex en un futur.

Piscine Luxembourg ha subscrit un contracte de col·locació accelerada, dirigida exclusivament a inversors qualificats. El contracte de venda ha arribat després que Rhône Capital acordés amb la resta d’accionistes la renúncia de participar en l’operació, ja que aquests tenen preferència en la compra de capital. Els termes definitius de l’operació, com el preu de venda de les accions, es determinaran un cop finalitzada la venda.

Amb la venda d’aquest 5% de capital, la companyia persegueix augmentar la liquiditat de les accions i preparar una futura entrada a l’Ibex. Rhône Capital va entrar a formar part del capital de Fluidra a través de la fusió d’aquesta amb l’empresa estatunidenca Zodiac.

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: