El president d’Extremadura veu en l’independentisme un “ordre totalitari”

Rate this post

L’independentisme vol imposar una dictadura. És el que sosté el president d’Extremadura, el socialista Guillermo Fernández Vara, que ha assenyalat als líders independentistes, a qui ha recordat que si no es compleix la llei “té conseqüències penals”.

Vara, del PSOE, ha assegurat que a Catalunya les forces independentistes han intentat implantar un “ordre totalitari” saltant-se la llei i la Constitució espanyola. El president d’Extremadura ha fet una crida als “demòcrates espanyols” per desprendre’s dels seus “complexos” i treballar junts en un moment en què Espanya necessita construir un projecte “per a tot el país” i “no només” per a Catalunya.

Sota el seu punt de vista, la qüestió catalana ha arribat al punt actual arriba després d’anys “cedint i cedint” davant de les forces nacionalistes que han exercit la funció de “partits frontisses”. Això sí, ha reconegut que la retallada de l’Estatut per part del TC després que es ratifiqués en referèndum, una cosa que ha considerat una “anomalia”.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »