El president de l’Atlètic amenaça el Barça i li reclama 200 milions

El Barça ha fitxat Antoine Griezmann. La notícia més destacada del mercat de fitxatges fins ara, que ha portat molta alegria a part de l'afició culer, encara no està del tot tancada. Ha estat un serial llarg, feixuc i que ha dut a una disputa dialèctica i als despatxos entre el club blaugrana i l'Atlètic de Madrid.

Aquesta diferència de criteris s'ha tornat a exemplificar en boca del president matalasser Enrique Cerezo. Si en el dia d'ahir i després de fer-se oficial el fitxatge en haver dipositat la clàusula de rescissió, l'Atlètic va sortir al pas amb un comunicat en el qual reclamava els 200 milions d'euros de l'antiga clàusula del jugador.

La clàusula de Griezmann va baixar dels 200 als 120 milions que va pagar el passat 1 de juliol, però el conjunt matalasser assegura que les negociacions van ser abans del període marcat: "L'Atlètic de Madrid considera que la quantitat dipositada és insuficient per fer front a la seva clàusula de rescissió, ja que és obvi que el compromís del jugador i del Futbol Club Barcelona es va tancar abans de la citada clàusula es reduís de 200 a 120 milions d'euros".

EFE

I per sumar un embolic més al cas, Cerezo ha sortit al pas en declaracions a RAC1, en què assegura que "si el club ha fet aquest comunicat és perquè té proves". I després de l'amenaça de "prendre les mesures necessàries", ara el seu president ataca el Barça. I també afirma que "estic decebut per l'actitud del jugador, perquè volia anar-se'n i no ens ho ha dit fins a l'últim minut".

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: