El preferit d’OT explica com va aprendre català i tothom es queda bocabadat

Rate this post

Aquesta edició d’Operación Triunfo està deixant moments molt comentats. El nivell dels concursants sembla bastant més alt que el de l’any passat, però els professors encara demanen més. Ja hi ha hagut els primers enfrontaments amb el jurat, com el de María amb Ana Torroja en titllar Mecano d’homòfobs. De mica en mica també hem pogut descobrir les personalitats dels cantants en veure’s els primers problemes de convivència.

Les setmanes van passant i els teleespectadors comencen a tenir clar quin és el seu preferit. Un dels participants dels quals més se’n parla és en Dave, que aquesta setmana s’ha salvat de l’expulsió gràcies a un espectacular 80% dels vots. S’ha guanyat la fama del més divertit del càsting, i és que és estrany veure’l més de cinc minuts sense fer una broma. Entre la peculiar manera de parlar, el desvergonyiment i el gran carisma… és un còctel ben graciós que cau molt bé al públic i també entre els companys. 

dave operacion triunfo

TVE

Doncs bé, ara torna a ser notícia. Per què? En Manu Guix és el ‘culpable’, ja que la conversa que han mantingut ha deixat molts amb la boca oberta. El jove andalús estava assajant la cançó de la setmana vinent quan va començar a parlar en català

El professor no va poder dissimular la seva sorpresa: “Tu com que parles català?”. Però va sorprendre encara més l’explicació del concursant: “He escoltat mitja discografia de Joan Manuel Serrat en català, però és que Lluís Llach també és un dels meus ídols. No he estudiat català, però el parlo en cantar-hi, per haver-lo llegit i en haver vist pel·lícules i sèries”.

 La cadena TV3, de fet, hauria estat l’escola d’en Dave: “He vist Merlí, Benvinguts a la família, Crackòvia, Polseres Vermelles…”. 

Tot un autodidacte que ha entusiasmat en Manu Guix amb aquest aprenentatge. El veurem cantar alguna cançó en català?

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »