El PP reconeix que la decisió sobre les hipoteques és “difícil d’entendre”

Rate this post

El PP ha assegurat que respecta la decisió del Tribunal Suprem de fer tornar a pagar l’impost de les hipoteques als clients. “Ens agradin més o menys, acatem les decisions judicials perquè estem en un estat de dret”, ha manifestat el diputat José Antonio Bermúdez de Castro que, tanmateix, ha reconegut que és “difícil d’entendre” que en pocs dies el tribunal hagi acordat “una cosa i la contrària”.

Alhora, critica que aquesta situació hagi deixat els consumidors en una situació d’inseguretat jurídica i ha argumentat que l’economia “necessita regles estables”. Per això, ha dit que cal aprofitar la tramitació de la Llei de crèdit hipotecari al Congrés per evitar que la situació es torni a repetir.

Bermúdez de Castro ha afegit que el seu partit “sempre estarà en defensa dels interessos dels consumidors” i que, per tant, s’esmerçaran per aclarir tot el que sigui necessari durant la tramitació de la llei. “Inclourem quantes modificacions calguin per deixar ben clar qui són els subjectes passius i ho farem sempre en defensa del consumidor”, ha manifestat. 

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »