El PP de Madrid anima a posar banderes d’Espanya als balcons per la Diada

Rate this post

El PP de Madrid anima de nou a col·locar  banderes d’Espanya als balcons des de demà fins al 12 d’octubre, dia de la Hispanitat, en el marc d’una campanya per “acompanyar els catalans el dia de la Diada”.

Així ho ha decidit aquest dilluns el Comitè de Direcció del PP de Madrid presidit per Pío García Escudero. Segons han informat els ‘populars’ en un comunicat, la iniciativa, ‘posa una bandera el teu balcó’, estarà liderada pel portaveu del PP en l’Ajuntament de Madrid, José Luis Martínez-Almeida.

Per a això, es repartiran a la porta de la seu nacional, a Génova, banderes d’Espanya des del 17 fins al 24 de setembre. El PP madrileny ha destacat que la bandera “representa la llibertat i la igualtat de tots els espanyols” i amb aquesta iniciativa volen també donar resposta “a la col·locació de símbols excloents a Catalunya per part dels independentistes”.

“Els madrilenys mai no ens hem sentit tan a prop de Catalunya com ara, davant de la situació de divisió i assetjament independentista que s’està vivint allà”, ha assegurat el portaveu municipal a l’Ajuntament de Madrid.

Aquesta campanya s’uneix també a les iniciatives que s’estan duent a terme en altres municipis de la Comunitat de Madrid on governa el PP, com en Boadilla del Monte, on aquest diumenge, el secretari general del PP Nacional, Teodoro García Egea, va repartir mil banderes d’Espanya als veïns del municipi.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »