El polèmic líder del taxi madrileny, Peseto Loco, agita la manifestació

Rate this post

Es diu Nacho Castillo, però a Madrid, el coneixen com a Peseto Loco, ell s’autodenomina així -peseto és el nom que reben els taxistes a molts indrets d’Espanya- i avui ha estat a Barcelona animant (o agitant) la manifestació dels taxistes. És un personatge mediàtic, conegut i polèmic; l’any 2006 el van condemnar a pagar una multa per disparar amb una pistola d’aire un taxi de Cabify. Exboxejador i taxista, el defineixen com un líder de masses radical que s’ha fet popular per encapçalar la lluita contra les llicències als vehicles de lloguer amb conductor, especialment contra Uber i Cabify.

Només cal fer una cerca a Google per descobrir tots els temes polèmics que envolten aquest home alt i fort. L’acusen de nazi i ultradretà perquè es va fer una fotografia amb la líder d’Hogar Social Madrid, una formació ultradretana, afirmacions que ell nega. Segons El Español, també l’assenyalen com un dels artífex de les caceres, els atacs sistemàtics contra els vehicles de Cabify o Uber; una altre acusació que també desmenteix alhora que assegura que ell, simplement és “pro-taxi”

Avui a Barcelona ha fet gala del seu lideratge: micròfon en mà, vestit amb la samarreta de la Plataforma Caracol i envoltat de quatre companys onejant banderes, Peseto Loco ha animat la festa i no ha decebut, tant és així que tot i que la seva intenció era tornar a casa avui, és probable que s’acabi quedant un dia més a Barcelona: “m’ho estan demanant”, ha explicat a El Nacional.

manifestacio taxistes barcelona vaga elite taxi - Carles Palacio

 

Per a Peseto és essencial guanyar la batalla de Barcelona perquè la capital catalana “va un pas endavant” i l’aprovació del reglament de l’AMB que limita les llicències “és un pas molt important” per a tot el sector perquè “el què passi a Barcelona acabarà passant a la resta de l’estat espanyol”.

Peseto Loco té compte de twitter i pàgina facebook on informa de la seva lluita a favor del taxi. Avui ha retransmès la seva arribada a Barcelona i diversos moments de la manifestació.

Anar a la font
Gisela Rodríguez

Powered by WPeMatico

Translate »