El PNB posa en risc els pressupostos de Rajoy per la falta de “decència democràtica”

Rate this post

El portaveu del PNB al Parlament Basc, Joseba Egibar, ha considerat aquest dissabte que “no hi ha possibilitat d’acord” amb el seu partit entorn dels Pressupostos Generals de l’Estat per a 2018.

En una tertúlia entre parlamentaris bascos a Ràdio Euskadi, Egibar ha dit: “Amb un PP, amb un Govern espanyol que ha posat tota la seva maquinària politico judicial contra el procés de Catalunya” i “els seus governants”, el PNB “quin àmbit de negociació ha de tenir amb el PP?” s’ha preguntat.

El portaveu nacionalista ha indicat que, “evidentment”, el PNB defensarà els interessos bascos i hi haurà una relació “ordinària interinstitucional” entre els governs basc i espanyol, però ha assegurat que entre el PP i el Partit Nacionalista Basc “no s’està parlant” sobre els Pressupostos del proper any. Per fer-ho, assegura, faria falta “un llindar mínim de decència democràtica” per part dels populars.

Tanmateix, el parlamentari del PP Borja Sémper ha afirmat el contrari: “Tinc informació que s’està parlant”, ha assegurat el representant popular, que ha defensat que “seria bo” per a Euskadi que “hi hagués acord”.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »