El PDECAT sucumbeix a la pressió

La candidata del PDECAT, Carme Chacón, ha signat el compromís per escrit de no arribar a cap acord de govern amb el PSC després de les eleccions de diumenge. Aquest document, que també han signat JxCat, ERC, CUP i Primàries, està impulsat pel col·lectiu Catalans per la Independència.

Aquest grup de Twitter es va crear el passat mes de desembre i ahir a la nit, abans de fer-se públic el document, no tenia ni 300 seguidors -ara en té una mica més de 500-. Després de fer-lo públic, han publicat un formulari pels que es vulguin inscriure com a simpatitzants d’aquest col·lectiu que, segons les dades que ofereix, no té cap CIF.

Tan sols ha publicat una seixantena de tuits i el passat 24 de gener van desplegar una bandera negra gegant a la plaça Major de Vic amb un lema que tractava d'”enemic” l’Estat espanyol. També van animar l’independentisme a anar a votar el 14 de febrer “ni que sigui amb una pinça al nas”.

Catalans per la Independència es defineix com una “nova associació desvinculada de tots els partits polítics i altres entitats” amb l’objectiu de “crear i participar en accions que mantinguin i augmentin l’esperit de lluita activa per assolir la independència”.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: