El PDeCAT pregunta a Colau per què no denuncia l’oferiment sobre la seva carrera

Rate this post

El regidor del PDeCAT a Barcelona Jaume Ciurana ha anunciat aquest divendres les preguntes que li farà el seu grup a l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, en el pròxim ple municipal. El PDeCAT demanarà explicacions a Colau sobre els motius pels quals encara no ha denunciat l’oferiment per acabar el seu grau de “manera fàcil”, segons declaracions de la mateixa Colau.

Concretament, el grup liderat per Xavier Trias, li farà dues preguntes més a l’alcaldessa de Barcelona. En primer lloc qui i en quines circumstàncies és va donar l’oferiment per acabar el seu grau en Filosofia. I, en segon lloc, si Colau és conscient que fent aquestes declaracions posa en dubte el prestigi de la mateixa Universitat de Barcelona i el dels mateixos estudiants que cursen els seus estudis al centre.

Aquest anunci del PDeCAT arriba després que Colau assegurés que a ella li havien ofert acabar la carrera sense anar a classe al programa Els Matins, de TV3 i la mateixa Universitat hagi demanat també explicacions a Colau sobre aquestes afirmacions. 

Anar a la font
Adrià Rovira

Powered by WPeMatico

Translate »