El PDECat demana una gran llista unitària que defensi les institucions i l’amnistia

Rate this post

El PDECat aposta per presentar una gran llista unitària a les eleccions del 21 de desembre. ‘És el moment d’una gran llista de país, conjunta, amb l’aportació de totes les sensibilitats. Per nosaltres no quedarà’, ha dit la coordinadora nacional del partit, Marta Pascal, que ha demanat omplir les urnes de ‘vots de país, de llibertat, d’amnistia’ i contra l’article 155. ‘No excloem ningú, l’han de compartir totes les formacions polítiques que volen la llibertat, l’amnistia i la defensa de les institucions’, ha dit.

Pascal ha deixat clar que no es tractaria d’una candidatura ‘per tirar endavant la república’, sinó que ‘va més enllà’. ‘Plantegem la llibertat, l’amnistia i un front rotund per guanyar les nostres institucions’, ha dit.

Malgrat tot, ha remarcat que el Partit Demòcrata és independentista. ‘El nostre compromís amb la independència és absolut, però creiem que ara hem de defensar des del punt de vista electoral les nostres institucions, els nostres presos polítics i la llibertat en sentit ampli’, ha dit.

Sobre el fet que Santi Vila s’hagi postulat com a candiat, Pascal ha dit que seran els associats qui decidiran per primàries els representants del partit. A més, ha admés que l’opció que els consellers formin part de la llista està sobre la taula, però ha explicat que encara no els ho han pogut plantejar. ‘Per la nostra part seria absolutament desitjable que poguessin ser a la llista’, ha dit.

Anar a la font

Powered by WPeMatico

Translate »