El patrimoni de Julio Iglesias, en mans de la seva dona

Rate this post

Fa 27 anys que Julio Iglesias i Miranda Rijnsburger són parella, tenint cinc fills en comú que se sumen als tres del cantant amb Isabel Preysler i a un d’il·legítim que va sortir a la llum fa uns mesos. Una gran prole que ha venut diverses exclusives a revistes del cor fent gala de família perfecta.

Junts des que es van conèixer en un aeroport el 1990, fa temps que no conviuen; vivint ella amb els nens a Miami i treballant ell a Punta Cana. Són propietaris de diverses mansions, això sí, i ara s’ha revelat que no n’és Julio el titular.

El germà del cantant està al capdavant de dues de les seves cases (que ara estarien embargades per un deute de 27 milions d’euros que tindria). Però Vanitatis ha revelat que és l’exmodel holandesa la propietària de tot el seu patrimoni.

Ella tindria la mansió malaguenya on passen els estius, un lloc paradisíac en el qual les seves bessones –ara convertides en influencers– fan milers de fotografies. 

 

Clear the roads

A post shared by Cristina Iglesias (@cristinaiglesiasr) on

Miranda és també l’administradora de la societat que gestiona la casa de la muntanya que tenen a Marbella, així com les 56 hectàrees que l’acompanyen. Aquesta empresa tindria gairebé vuit milions d’euros d’actiu, segons Vanitatis, i la dirigiria a mitges amb un polèmic soci, un advocat detingut per un delicte de corrupció.

Però aquesta no és l’única societat de la qual seria l’administradora. L’altra tindria un actiu de gairebé cinc milions d’euros, i controlaria les hectàrees que envolten la seva casa de Màlaga. Amb tot, la seva dona s’ha convertit en l’administradora del seu patrimoni.

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »