El pare de Neymar s’indigna i respon al PSG

Neymar Santos, el pare de Neymar Jr, ha afirmat que l'atacant brasiler tornarà a incorporar-se a la disciplina del PSG el proper 15 de juliol. Així doncs, una setmana més tard de l'esperat, i ha precisat que el club parisenc havia estat informat que estaria absent pels seus compromisos, segons declaracions recollides per Fox Sports Brasil.

El conjunt francès, que aquest dilluns ha iniciat la pretemporada, ha anunciat en un comunicat que el brasiler no es va presentar "ni al lloc ni a l'hora acordada, sense haver estat autoritzat", de manera que el club "prendrà les mesures corresponents". Una amenaça cap a Neymar que té resposta del seu entorn familiar.

El pare del davanter ha contradit el club i ha assegurat que el PSG sabia dels compromisos institucionals i comercials de Neymar, qui dissabte que ve té previst assistir al torneig de futbol Red Bull Neymar Jr's Five al Brasil. "Teníem marcats comercials i compromisos institucionals. Des de fa cinc anys l'institut (Neymar) fa aquestes accions. El PSG, amb la presència del president Nasser (el president del PSG), inclusivament, va participar d'aquestes accions. No entenc per què aquesta arbitrarietat. Hem quedat molestos, però el PSG sabia sobre aquesta situació", ha afirmat el pare del jugador.

Neymar EFE

EFE

Neymar, que es va perdre la Copa Amèrica després de lesionar-se amb la seleçao durant la concentració prèvia, va estar present aquest passat diumenge a la final que el Brasil va derrotar al Perú a l'estadi de Maracanà de Rio de Janeiro i va conquerir el seu novè títol de la Copa Amèrica. En les últimes hores s'ha sabut de contactes entre el PSG i el Barça per al seu retorn, i que aquesta mateixa setmana viatjarà a Barcelona.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: