El Palamós manté la confiança en Joan Mármol

El Palamós ha decidit renovar per una temporada més a Joan Mármol, el seu tècnic. El club palamosí ha acabat el curs en tercera posició a un sol punt del segon classificat, la FE Grama, que amb les decisions de la FCF sobre l’acabament de les competicions per culpa de la Covid-19 ha ascendit a tercera divisió. Per tant, el Palamós s’ha tornat a quedar a les portes de l’ascens, el seu màxim objectiu des que va caure a la primera catalana.

Mármol va tornar a iniciar una nova etapa al club l’estiu passat després de marxar el 2017 per emprendre nous projectes. El tècnic va fitxar pel Gavà, va passar per la Jonquera i va acabar a l’Ordino d’Andorra, fins que va decidir tornar a casa per ser de nou l’entrenador dels del Baix Empordà. I és que, Mármol, quan era director esportiu de l’entitat, ja va dirigir a l’equip a la banqueta des de la campanya 2014/15 (rellevant a Jordi Martínez) fins a la 2016/17.

De nou a primera catalana, el Palamós tornarà a ser candidat a pujar de la mà de Mármol i sota la presidència de Patxi Otamendi.

Anar a la font – El Punt Avui – Esports

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: