El nou look de Letícia: no n’aparenta 36 sinó a una dona de 46 anys operada

Rate this post

Els més joves no recordaran un anunci dels anys 90 d’una colònia masculina, Jacq’s, que protagonitzava la model catalana Mònica Van Campen. Són 10 segons en baixa definició en què la motorista s’abaixa la cremallera de l’ajustat vestit de cuir negre quan troba un home sense samarreta que, suposem, obeeix al nom de Jacqs. Sembla estar en un ball de disfresses i Van Campen va com de Catwoman. El seu escot va ser el més famós de la TV durant anys:

leticia vestit cuir negre GTRES

GTRES

Amb aquest look de rockera de 46 anys amb jaqueta de pell d’Emporio Armani i cremallera sexy es va plantar Letícia al Festival de Cinema de Valladolid a veure una pel·lícula muda, El hombre mosca. Muts es van quedar els val·lisoletans, amb l’ela molt geminada, veient entrar Letícia a la catifa vermella. Era el debut de la cinèfila reina en un Festival de Cinema. Mai ha posat un peu a Sitges o a Donosti per veure-hi cinema en concurs però s’ha decidit un divendres a la nit per pel·lis en blanc i negre. Entre la cinefília i la impostura. Només li han faltat unes ulleres de pasta.

fgans leticia Casareal

@Casareal

A la reina Letícia se li nota un canvi per agradar. Mai no havia anat a veure esport femení i hi va anar, mai no havia anat a un festival de cine espanyol i hi ha anat. Ara que la reina emèrita fa 80 anys Letícia vol fer el que Peñafiel li recrimina “no vulgaritzar sinó modernitzar” la monarquia. Es va posar l’outfit més potent per contrastar amb l’única ministra de Pedro Sánchez que li pot fer ombra i que la va acompanyar a Valladolid: la catalana Meritxell Batet.

leticia batet ave Casareal

@Casareal

Letícia escotada, Letícia de cuir negre ajustat, Letícia propera. La reina anhela l’eterna joventut i només té un però: s’obsessiona amb la cirurgia estètica. Ignora que quan una dona de 46 anys s’opera, la resta no veiem una dona de 36 anys sinó una dona de 46 anys operada.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »